Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Fernando Alonsolle näytetään vihreää valoa myös McLarenilta - "En tiedä, mitä sopimuksessa lukee"

2.8.2020 - 09:22:12


Kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso palaa kaudella 2021 formula ykkösiin Renault-rallin riveissä. Alonso saattaa kilpailla ensi vuonna silti myös McLaren-autolla.

Tosin tietysti eri sarjassa, eli tässä tapauksessa Indianapolis 500-kisassa. Alonso ajaa tänä vuonna Indyn jo kolmannen kerran McLarenilla.

- En tiedä, mitä Renault’n sopimuksessa lukee. Jos hän haluaa ajaa Indy 500:n kaudella 2021 McLarenilla ja jos hänen sopimuksensa sen sallii, niin meillä ei ole mitään sitä vastaan, McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown toteaa espanjalaislehti Marcalle.

- Näkemyksemme mukaan ensi kauden F1-kalenteri ei ole ristiriidassa Indy 500-kisan kanssa, Brown jatkaa vihjaillen.

Alonson aikomuksena oli ajaa tämän vuoden Indy-kisa Andretti Motorsportin väreissä, mutta moottoritoimittaja Honda oli asiasta jyrkästi toista mieltä.

Honda on ikuisesti katkera Alonsolle niistä karuista kommenteista, jonka tämä laukoi japanilaisvalmistajan voimanlähteestä F1-sarjassa McLarenilla kilpaillessaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

Honka johtaa HJK:ta vastaan

15.8.2020 18:07:23