Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Pinkki Mercedes” puhuttaa ja vihastuttaa - ”Ajoimme limiitillä, mutta yht’äkkiä Perez oli meitä puoli sekuntia nopeampi”

11.7.2020 - 09:21:23


”Pinkiksi Mercedekseksi” jo F1:n talvitesteissä ristitty Racing Point-tallin auto ja sen ässä Sergio Perez aiheuttavat keskiryhmän tiimeille ja toki muillekin harmaita hiuksia kauden toisena kisaviikonloppuna Itävallassa.

McLarenin tallipäällikkö Andreas Seidl pyöritteli taas perjantaina päätään silmäiltyään Perezin harjoituksissa takomia kierrosaikoja.

- Tiedämme, että ajoimme lähes limiitillä, mutta yht’äkkiä Perez oli meitä puoli sekuntia edellä, Seidl huokaa Sky Sportsille.

Seidl lukeutuu niihin miehiin, jotka ovat sivaltaneet jo talvesta lähtien Racing Point-tallia surutta sanansäilällä. Racing Pointin autoa pidetään Mercedeksen viime vuoden kilpurin identtisenä kopiona.

- Kun katsotaan edellä olevia autojamme, niin näimme Racing Pointin esittävän ensimmäistä kertaa todellakin potentiaalinsa vuoden ikäisellä Mercedeksellä, Seidl sähisi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!