Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lähde: F1-tallin iso pomo haluaa Sebastian Vettelin!

9.7.2020 - 09:37:57


Sebastian Vettelin tulevaisuus puhuttaa jälleen.

Keskiviikkona selvisi, että Ferrarin jättävä saksalainen ei ainakaan siirry Renault'lle, sillä talli palkkasi toisen maailmanmestarin, Fernando Alonson.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner on tehnyt selväksi medialle, että tallissa ei ole paikkaa nelinkertaiselle maailmanmestarille.

Sport1 spekuloi kuitenkin, että Red Bullin suuromistaja Dietrich Mateschitz haluaa Vettelin takaisin talliin. Lähteen mukaan Mateschitz muistelee lämmöllä Vettelin ensimmäistä pestiä tallissa.

Alex Albon on kuitenkin ajanut varsin hyvin Red Bullilla. Thaimaalais-englantilaisen kuskin osakkeet ovat myös varsin korkealla, sillä thaimaalainen Yoovidhyan perhe omistaa 51 prosenttia juomajätin osakkeista.

Motorsport-total.com kirjoittaa myös, että Vettel on vahvasti ehdolla Red Bullille. Albonin suoritustason on kuitenkin heikennyttävä, jotta hän saisi lähtöpassit. Mateschitzin on myös pystyttävä taivuttelemaan Yoovidhyan perhe hyväksymään siirto.

Lähde: GPblog.com


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!