Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tallipomo paljastaa - ehti jo pelätä pahinta Valtteri Bottaksen osalta

5.7.2020 - 23:24:41


Valtteri Bottas käynnisti F1-kauden todella vakuuttavasti ajamalla paalupaikalta voittoon Itävallan Spielbergissä. Mercedeksen pilttuussa elettiin kuitenkin kuin tulisilla hiilillä ja ehdittiin jo pelätä pahinta Bottaksen osalta.

Mercedeksellä ilmeni kilpailun aikana huolestuttavia ongelmia Bottaksen ja hänen tallikaverinsa Lewis Hamiltonin mustanpuhuvissa autoissa.

Ensin se ilmeni Bottaksen autossa ja kisan vanhetessa Hamiltonin kilpurissa.

- Näimme Valtterin autossa ongelmia jo aikaisessa vaiheessa kilpailua ja Lewisin autossa hieman myöhemmin, Wolff kertoo tallinsa tiedotteessa.

- Se oli jotain sellaista, joka olisi voinut päättää kilvanajon välittömästi. Yhdessä vaiheessa näytti, että kumpikaan autoista ei pääsisi maaliin, joten yritimme ajaa rauhallisesti välttämällä ajamista kanttareiden päällä ja pitämällä huolta autoistamme. Tiedämme, että se liittyi auton tärinään, Wolff jatkaa.

Wolff muistuttaa samalla Spielbergin radan rajusta luonteesta.

- Spielberg rasittaa tiettyjä auton osia enemmän kuin mikään muu rata. Meidän on työskenneltävä lujasti parantaaksemme tilannetta ensi viikonlopuksi. Meillä on jo ajatuksia, miten sen teemme.

Kauden toinen osakilpailu ajetaan ensi sunnuntaina samalla radalla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!