Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lauantaina shokissa ja sunnuntaina sanaton - F1-avauksen jymy-yllättäjän on vaikea uskoa tätä todeksi

5.7.2020 - 22:22:16


Mercedeksen Valtteri Bottas dominoi F1-kauden avausta Itävallassa mestarillisesti, mutta viikonvaihteen ehdottomasti kovin yllättäjä oli McLaren-tallin 20-vuotias nuorukainen Lando Norris.

Norris tykitti aika-ajoissa neljänneksi ja kisassa komeasti kolmanneksi. Molemmat sijoitukset ovat hänen F1-uransa toistaiseksi parhaita.

Norris kertoi lauantaina aika-ajojen jälkeen olevansa ”shokissa” sijoituksestaan, mutta sunnuntain saavutus oli jo jotain sellaista, jota hän ei olisi uskaltanut kuvitella hurjimmissa unelmissaankaan.

- Olen sanaton!, vähäpuheinen Norris latasi uutistoimisto Reutersille.

Norris oli kisan nuorin kuljettaja. Hänestä tuli samalla Max Verstappenin ja Lance Strollin jälkeen F1-historian kolmanneksi nuorin podiumsijoituksen saavuttanut kuljettaja.

Norris oli nuoresta iästään kisan yksi kylmäpäisimmistä kuljettajista. Virheetön suoritus ja kolmannen sijan lisäksi plakkariin vielä kisan nopein kierrosaika Spielbergissä.

- Koko tiimille ei olisi voinut tapahtua mitään parempaa tämän vaikean ajanjakson jälkeen, McLarenin tallipäällikkö Andreas Seidl kehui Norrisin kypsää suoritusta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!