Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tunteet tulikuumina - F1:n rääväsuu raivostui Lewis Hamiltonille

5.7.2020 - 20:46:04


F1-sarjan rääväsuuna tunnettu Red Bull-tallin neuvonantaja Helmut Marko käy todella kuumana Mercedeksen Lewis Hamiltonille.

Markon näkemyksen mukaan Hamiltonin hölmöily saattoi jopa maksaa Red Bullin Alex Albonille tämän F1-uran ensimmäisen voiton Itävallassa.

Hamilton osui Albonin autoon kymmenen kierrosta ennen maalia, kun kaksikko kävi kapinaa Valtteri Bottaksen takana. Albon putosi pyörähdyksen seurauksena letkan hännille ja keskeytti kisan. F1-kauden avaus oli sysimusta Red Bullille, sillä Max Verstappenin matkanteko päättyi jo 11. kierroksella auton hyydyttyä radalle.

- Hän pilasi totaalisesti kisamme, Marko räyhäsi Hamiltonille ORF-kanavan välityksellä.

Huutia sai siinä samalla myös kansainvälisen autoliitto FIA:n tuomaristo.

- Onhan se nyt erikoista, että jos joku tekee noin ja saa viiden sekunnin aikarangaistuksen, mutta jää pisteille ja sitten toiselle käy noin. Se ei ole reilua, Marko viittaa Hamiltonin neljänteen sijaan.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner otti tilanteen piirun verran Markoa rauhallisemmin. Tosin hänkin osoitti syyttävällä sormella Hamiltonia.

- Lewis teki väärän liikkeen. Hänen pitäisi pyytää sitä anteeksi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!