Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valtteri Bottas varmistelee jatkopestiä Mercedekselle - tallipomo hehkutti suomalaiskuskia IS:lle

5.7.2020 - 19:32:49


Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen sopimukset Mercedeksen kanssa päättyvät tähän kauteen. Hamiltonin jatkodiili lienee jo kiveen hakattu ja sitä se alkaa olla myös jo Bottaksen osalta.

Bottas tarjosi loistavan työnäytteen käytännössä parhaassa mahdollisessa tilanteessa, eli kauden avauskisassa Itävallassa.

Ja sen Bottas teki vakuuttavan komeasti ja virheettömästi: paalupaikalta voittoon.

Tallipäällikkö Toto Wolff kertoi jo ennen kisaviikonlopun käynnistymistä, että hän haluaisi Hamiltonin ja Bottaksen jatkavan tiimissä kaudella 2021.

Wolffin kanta asiaan vahvistui edelleen sunnuntaina Spielbergissä, vaikka kuusinkertainen maailmanmestari Hamilton joutuikin tyytymään neljänteen sijaan sen jälkeen, kun tuomaristo mätkäisi hänelle viiden sekunnin aikarangaistuksen törmäilystä Red Bull-tallin Alex Albonin kanssa. Kuumana käyvältä Red Bullilta väitetään, että se selkkaus saattoi maksaa Albonille uran ensimmäisen voiton.

- Molemmat kuskit olivat vauhtinsa suhteen todella vahvoja. Siihen oli syynsä, miksi Valtteri oli paalupaikalla, hän teki loistavaa työtä. Lisäksi hän voitti kisan. Se on fakta, Wolff alleviivaa Ilta-Sanomille.

- Jos katsotaan viikonloppua kokonaisuutena, niin kuskimme olivat vauhdillisesti aika lähellä toisiaan. He molemmat ansaitsevat suorituskyvystään onnittelut, Wolff jatkaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!