Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mika Häkkinen uskoo talvitesteissä vakuuttaneeseen Bottakseen: "Valtteri tulee olemaan meganopea"

3.7.2020 - 10:59:22


Mercedesin Valtteri Bottas esitti lupaavia otteita talven F1-testeissä, ja hänen uskotaan olevan tällä kaudella entistä vahvemmin mukana mestaruustaistossa.

Maailmanmestari Mika Häkkinen näkeekin, että Bottas voi hyvinkin jatkaa kaudella siitä, mihin hän talvella jäi.

- Bottas oli talvitesteissä Mercedes-kuskeista se nopeampi, ja olen varma, että hän voi pitää samaa virettä yllä kauden aikana. Valtterilla on kova luotto tämän kauden autoon: hän pystyy viemään sen äärirajoille ja maksimoimaan kierrosaikansa. Valtteri tulee olemaan meganopea, Häkkinen sanoo Unibetin kolumnissaan.

F1-kausi alkaa tänä viikonloppuna. Bottaksen tallikaveri Lewis Hamilton on kaikesta huolimatta selkeä ennakkosuosikki mestariksi.

- Hamilton on tietenkin taas erittäin kova vastus, mutta kysymys kuuluu, pystyykö kuusinkertainen maailmanmestari hivuttamaan suorituskykyään yhä korkeammalle Valtterin jatkuvasti parantaessa. Lewis on nyt 35-vuotias ja sarjan toiseksi vanhin kuljettaja Kimi Räikkösen jälkeen. On mielenkiintoista katsoa Hamiltonin päättäväistä menoa ylivoimansa säilyttämiseksi.

Kausi alkaa kahdella Itävallan GP:llä, ja Häkkinen uskoo, että Mersujen lisäksi kovaa menoa nähdään Red Bullin Max Verstappenilta.

- Kun mietitään tämän viikonlopun kisaa, olen varma, että Red Bullin Max Verstappen on taas kovassa iskussa. Hän on voittanut Itävallassa kahdella edellisellä kerralla, ja Honda työskentelee tallin kanssa hyvin yhteen saadakseen paketista entistä kilpailukykyisemmän. Max ja tallikaveri Alex Albon lähtevät kisaviikonloppuun takuulla luottavaisin mielin. Red Bullista tulee taas kova uhkaaja Mercedeksen ylivoimalle.

Tällä F1-kaudella on iso mahdollisuus nähdä aiempaa enemmän yllätyksiä, sillä kaudesta on tulossa normaalia lyhyempi. Tällä hetkellä kalenteriin merkitty vasta kahdeksan kisaa. Kauden piti alkaa alun perin maaliskuussa, mutta koronavirustilanne siirsi avauksen heinäkuuhun.

Kuva: Mika Mäki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!