Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Formulalupaus Niko Kari sai potkut juuri ennen kauden avausta

2.7.2020 - 11:33:29


F3-sarjan talli Charouz Racing System on antanut potkut suomalaiskuski Niko Karille.

Kari, 20, vahvisti asian tiedotteessaan.

Autourheilulupaus kertoo päätöksen olleen yksipuolinen, eikä hän tiedä mitä tuleman pitää. Karilla oli kuitenkin taskussaan sopimus koko kaudesta.

- Tilanne on juuri nyt sekava. Minulla oli voimassa oleva kuljettajasopimus koko kaudesta ja olin valmistautunut kauden alkuun huolellisesti, Kari sanoi tiedotteessaan.

Potkujen ajankohta on hyvin mielenkiintoinen, sillä F3-kausi alkaa tulevana viikonloppuna. Kari kuuli lähtöpasseistaan eilen keskiviikkona. p>- Nyt heti alkuun on kolme kisaviikonloppua peräjälkeen. Vaikka tilanne tallin kanssa selkenisi, niin yksikin väliin jäänyt osakilpailu tarkoittaa mestaruus- tai mitalimahdollisuuksien katoamista, sillä kaikki tulokset lasketaan loppupisteisiin. Kaksi päivää ennen kauden alkua purettu kuljettajasopimus on urani kannalta haastava tilanne.

Syy on todennäköisesti siinä, että Charouz sai talliin Karin tilalle superlupaus Roman Stanekin, joka jätti juuri formuloiden EM-sarjan päästäkseen isompiin luokkiin. Stanek ajaa Charouzin autolla jo kauden avauskisassa.

Kuva: Aki Rask


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!