FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ferrari-pomo kertoi karun totuuden autosta

1.7.2020 - 10:01:40


Tifosit eivät olisi tosiaankaan halunneet kuulla tätä karua tosiasiaa Itävallassa ajettavan F1-kauden alla - ei ainakaan Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotton suusta.

Binotto näet myöntää suoraan, että heidän pakettinsa ei ole vielä sellaisessa iskussa, että sillä pystyttäisiin haastamaan Mercedes ja Red Bull tulevana viikonvaihteena Spielbergissä.

Ferrarille ei ole luvassa Barcelonassa ajettujen talvitestien jäljiltä päivityksiä SF1000-autoonsa ennen kauden kolmatta osakilpailua, joka odottaa vuoroaan Itävallan tuplakisojen jälkeen 19. heinäkuuta Unkarissa.

- Totuus on, että Barcelonassa talvella ajettujen testien jälkeen meidän oli lähdettävä tekemään autoomme merkittäviä muutoksia erityisesti aerodynamiikan osalta. Tiesimme, että emme ehdi tehdä kaikkea ennen kauden avauskisaa. Tarkoituksemme on esitellä päivitykset kauden kolmannessa kisassa 19. heinäkuuta Hungaroringilla, Binotto vahvistaa.

Binotto antaa ymmärtää, vähintäänkin rivien välistä, että heillä ei tule olemaan Spielbergissä mitään jakoa Mercedeksen ja Red Bullin kanssa.

- Tiedämme, että meillä ei ole tällä hetkellä nopeinta pakettia. Tiesimme sen ennen kauden avauskisaksi kaavailtua Melbournea ja tilanne ei ole muuttunut siitä. Meidän on vain pyrittävä hyödyntämään kaikki tilaisuudet Itävallassa ja sitten Unkarissa… Siellä pystymme näkemään, missä oikeasti olemme muihin verrattuna.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!