FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valtteri Bottaksesta esitetään herkullisia arvioita - ”Jos hän pystyy samaan kuin viime kauden alussa…”

30.6.2020 - 10:28:09


F1-kauden ensi sunnuntaina avaavasta Itävallan kisasta odotetaan kehkeytyvän Mercedeksen Lewis Hamiltonin ja Red Bull-tallin Max Verstappenin välinen kaksintaistelu, mutta moni asiantuntija on esittänyt tästä herkullisesti eriävän mielipiteen sopivasti pari päivää ennen tositoimien käynnistymistä.

Katseet kohdistuvat ensisijaisesti Hamiltonin tallikaveri Valtteri Bottakseen ja pitkästä, todella pitkästä aikaa paineetta kauden käynnistävää Ferrarin Sebastian Vetteliä seurataan nyt myös suurella mielenkiinnolla.

- Bottas 3.0:aa ei sovi tosiaankaan aliarvioida. Onhan tämä jo klisee, mutta hänen sopimuksensa päättyy tämän kauden jälkeen ja hänen on taas todistettava vauhtinsa. Jos Hamiltonilla on epäonnea parissa jarrupaikassa, niin…, F1-asiantuntija Kees van de Grint heittää vihjailevasti RTL:lle.

RTL:n Allard Kalf pistää De Grintiäkin paremmaksi Bottaksen osalta. Kalfin näkemyksen mukaan Bottas ei tosiaankaan tarvitse edes Hamiltonin epäonnea ajaakseen voittajaksi. Se on nähty aiemminkin Red Bull Ringillä.

- Bottas otti viime kauteen vahvan startin. Jos hän pystyy samaan tällä kaudella, niin Hamiltonille jää vähemmän kisoja aikaa kuroa eroa umpeen. Minulta on kysytty tätä tällä viikolla ja näen tosiaankin Bottaksen ja Max Verstappenin Itävallan kisan eturivissä, RTL:n formulaohjelmaa isännöinyt Kalf ennakoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!