NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nyt jysähti kova arvio: ”Uskon, että Alfa Romeon molemmat kuljettajapaikat vapautuvat kaudeksi 2021”

22.5.2020 - 11:55:14


Entinen F1-kuljettaja Nick Heidfeld uskoo, että Mick Schumacher saatetaan nähdä jo tällä kaudella kilpailemassa Alfa Romeon F1-tallissa. Heidfeld ennakoi samalla myös sitä, että Kimi Räikköstä ja Antonio Giovinazzia ajattavan Alfa Romeon molemmat kuljettajapaikat vapautuvat kaudeksi 2021.

Ferrarin juniorikaartiin lukeutuva Schumacher kilpailee vielä tällä kaudella F2-luokassa, mutta Heidfeldin näkemyksen mukaan on enää vain pelkkä ajankysymys, milloin toisen polven kuljettaja nostetaan parrasvaloihin.

- En olisi yllättynyt, jos näkisimme hänet jo tällä kaudella F1-autossa. Ei ilmeisestikään Ferrarilla, mutta ehkä Alfa Romeolla. Uskon, että Alfan molemmat kuljettajapaikat vapautuvat kaudeksi 2021, Heidfeld esittää kovan arvionsa saksalaismedia Motorsport-Totalille.

Heidfeldilla on vahva luottamus Räikköseen, mutta ei niinkään Giovinazziin. Molempien sopimukset umpeutuvat Alfan kanssa tämän kauden jälkeen.

- Jos Schumacher saavuttaa tänä vuonna kärkituloksia Formula 2:ssa ja Giovinazzi ajautuu ehkä viime vuottakin suurempiin hankaluuksiin, niin en yllättyisi, jos hän (Schumacher) ajaisi Alfa Romeota tämän kauden puolivälin paikkeilla, Heidfeld lataa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!