FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Värikäs paljastus takavuosilta - Kimi Räikkönen raivostui ex-tallikaverilleen Ron Dennisin 60-vuotisjuhlissa: ”Hän yritti lyödä minua”

10.5.2020 - 15:39:50


Entinen F1-kuljettaja ja Kimi Räikkösen tallikaverina McLarenilla vuosina 2002-2004 kilpaillut David Coulthard muistelee nyt jo pilke silmäkulmassaan sitä selkkausta, joka tapahtui tallipäällikkö Ron Dennisin 60-vuotissyntynmäpäivien pyörteissä.

Kyseiset pippalot järjestettiin vuonna 2007 Etelä-Ranskassa ja Räikkönen oli ollut iloisella juhlatuulella, kunnes kuohahti.

Coulthard kertoo fanisivustonsa haastattelussa, kuinka Räikkönen oli kivunnut juhlien lavalle ja heittäytynyt kohti juhlayleisöä ”stage-dive” -tyyliin.

Räikkösen epäonneksi samaan aikaan myös McLarenin osaomistaja Mansour Ojjehin vaimo oli intoutunut vastaavaan heittäytymiseen.

- Hän (Räikkönen) tuli minua kohti ja odotti selvästi, että minä otan hänet kiinni. Otin kuitenkin leidin kiinni, Coulthard muistelee.

Coulthard kertoo Räikkösen päätyneen liikkumattomana lattialla.

- Musiikinsoitto lopetettiin ja ihmiset kerääntyivät hänen ympärilleen. He luulivat, että hän oli menettänyt tajuntansa. Sitten Kimi hyppäsi kuitenkin ylös ja sanoi, että en ole tallikaveri, vaan kusipää. Hän yritti lyödä ja Ron (Dennis) joutui erottamaan kuljettajat toisistaan, Coulthard kuittaa tilanteen nyt jo naureskellen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!