NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Pinkin Mersun” pomo esitti synkän arvion F1-kaudesta

2.4.2020 - 11:08:58


Racing Point-tallin pomo Otmar Szafnauer on esittänyt synkän arvion F1-kauden käynnistymisen ajankohdasta. Szafnauer toivoo tietenkin parasta, mutta pelkää samalla miltei pahinta mahdollista.

Kauden kahdeksan ensimmäistä kisaa on jo jouduttu perumaan koronaviruspandemian takia.

Kausi on tarkoitus saada käyntiin kesäkuun puolivälin tuntumassa Kanadassa, mutta siihen vain harva enää uskoo. Szafnauer sysää hänkin tummia pilviä Kanadan kisan ylle.

- Kanadan kisaa ei ole vielä peruttu, mutta…

- Jos katsomme tilannetta optimisesti, niin pääsemme käynnistään kauden mahdollisesti kesä- tai heinäkuussa, mutta se voi tapahtua myös vasta elokuussa, Szafnauer toteaa Motorsport-Totalilla.

Kalenterissa Kanadan kisaa seuraavat Ranska, Itävalta ja Iso-Britannia, jossa on määrä ajaa heinäkuun puolivälissä. Silverstonen kisan järjestäjät julkaisivat eilen tiedotteen, jossa kerrottiin, että Britannian GP:n lopullinen kohtalo ratkaistaan huhtikuun lopulla.

- On vaikeaa, erittäin vaikea asettaa odotuksia. On vaikeaa arvioida, miltä tulevaisuus näyttää. On myös mahdollista, että kausi käynnistyy hyvinkin myöhään tänä vuonna ja ajamme huomattavasti vähemmän kilpailuja, Szafnauer pyörittelee äärimmäisen haastavaa ja neljään sanaan kiteytyvää tilannetta: kukaan ei voi tietää.

Sergio Pereziä ja Lance Strollia ajattava Racing Point-talli nostettiin talvitestien perusteella tämän kauden yllättäjien joukkoon. ”Pinkiksi Mersuksi” -ristittyä autoa on luonnehdittu Mercedeksen viime kauden kilpurin kopioksi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!