Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-kuski Daniel Ricciardo ei päästä itseään lomamoodiin - vitsailee taktiikastaan kauden ensimmäisessä GP:ssä

26.3.2020 - 06:10:02


Renault´n Daniel Ricciardo on yksi Formula ykkösten kuljettajista, jotka joutuvat vain odottamaan kauden alkua. F1-sarja on lähes kaiken muun kilpaurheilun tapaan keskeytyksissä koronaviruspandemian takia.

Mutta ei Ricciardo ole jäänyt sohvan pohjalle makaamaan.

- Pidän itseäni kunnossa. Taitaa mennä vähän aikaa ennen kuin ajamme taas kilpaa, mutta en päästä itseäni takaisin lomamoodiin. Treenaaminen on ilman muuta se juttu, joka pitää kilpailumieltä yllä. Siinä saa vähän vihaa ulos, kun treenaa, Ricciardo kertoi Formula ykkösten virallisten verkkosivujen mukaan.

- Nyt on tavallaan täydellinen hetki hoitaa kuntoa. Koska olemme jumissa, niin ei ole mitään aikaeroja. Tulemme varmaan näkemään useita kuskeja timmissä kunnossa sen jälkeen, kun tämä on jossain vaiheessa ohi, Ricciardo jatkoi kotoaan Australiasta.

F1-kausi ei ole päässyt vielä lainkaan käyntiin. Ensimmäinen GP peruttiin vain hetkeä ennen ensimmäisten harjoitusten alkua.

Siirrettyjä tai kokonaan peruttuja osakilpailuja on tähän mennessä jo kahdeksan. Ricciardolla on sellainen tunne, että kollegoiden taidot saattavat olla kauden käynnistyessä ruosteessa, tai sitten he ovat vain yli-innokkaita.

- Ajattelin jäädä (ensimmäisessä kilpailussa) aika-ajoissa viimeiseksi, koska uskon, että ensimmäienen mutka tulee olemaan täyttä sekasortoa. Katson vain kaiken sen tapahtuvan edessäni ja johdan varmaan ensimmäisen kierroksen jälkeen, Ricciardo vitsaili.

Näillä näkymin F1-kausi käynnistyisi Kanadassa 12.-14. kesäkuuta, mutta lisäperuutukset ovat enemmän kuin mahdollisia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!