Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

MTV menettää F1-kisat Suomessa – uusi koti löytyi

4.3.2020 - 09:09:35


Nordic Entertainment Group (NENT Group), Pohjoismaiden johtava suoratoistopalvelu, on hankkinut Formula 1 -oikeudet yksinoikeudella Suomeen, Ruotsiin, Tanskaan, Norjaan ja Islantiin vuosiksi 2022-2024. Viaplayssa tullaan näkemään kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset.

MTV on näyttänyt kanavillaan F1-kisoja yksinoikeudella vuodesta 1994 lähtien. Kisojen siirtyminen MTV:lle päättää Suomessa yhden aikakauden.

- Formula 1 on suomalaisille rakas laji, jossa meillä on pitkät ja vahvat perinteet. Sekä nykyiset suomalaiset huippukuljettajat Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas, että heidän edeltäjänsä kuten Keke Rosberg ja Mika Häkkinen, ovat vanginneet suomalaiset TV-katsojat tiiviisti vastaanottimen ääreen. Olemme äärimmäisen iloisia, että saamme jatkossa välittää katsojille jännittävät Formula-1 tapahtumat radalla ja radan ulkopuolella suomalaisesta näkökulmasta. Suunnittelutyömme alkaa välittömästi, ja lupaamme painaa kaasu pohjassa, kuten muissakin tuotannoissamme, kommentoi NENT Group Finlandin tuottaja Ville Klinga.

NENT Group on hankkinut viime aikoina itselleen paljon urheiluoikeuksia. MTV menettää lähitulevaisuudessa myös jääkiekon MM-kisojen oikeudet.

- Tämä on ensimmäinen kerta kun Formula 1 -kisat nähdään samassa palvelussa kaikissa Pohjoismaissa. Sopimus vahvistaa jälleen kerran NENT Groupin asemaa Pohjoismaiden johtavana suoratoistopalveluiden tarjoajana. Yhtiömme on lyhyen ajan sisällä varmistanut mediaoikeudet Formula 1:n lisäksi Valioliigaan, FIS:n talviurheilulajeihin, jääkiekon MM-kisoihin, Bundesliigaan sekä useisiin muihin lajeihin. Formula 1 -tuotteemme tulee tarjoamaan korkeaoktaanista jännitystä kaikille urheilufaneille sekä nostamaan Viaplayn paalupaikalle ensiluokkaisten urheilutapahtumien kotina, kommentoi NENT:n toimitusjohtaja Anders Jensen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fulhamilla surkeaa Valioliigassa

24.10.2020 20:01:12