NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valtteri Bottas vihaa isoja otsikoita - yhdessä asiassa: ”Tarpeetonta keskustelua”

25.2.2020 - 10:53:32


Valtteri Bottaksen nykyinen Mercedes-sopimus umpeutuu tämän kauden jälkeen. Bottas haluaa uuden diilin ja nyt mielellään kahden vuoden mittaisen. Ja hän haluaa myös, että tällä kertaa sopimuskuviot pidetään visusti tiimin omana tietona

Bottaksen sopimuksesta kohistiin viime kesänä isoin otsikoin, kun suomalaisen kanssa Mersun tämän kauden toisesta kuljettajapaikasta taisteli Esteban Ocon. Bottas voitti sen taistelun ja Ocon päätyi Renault-talliin.

Bottas on kuitenkin myöntänyt, että pitkittynyt sopimusvääntö häiritsi hänen keskittymistään loppukauteen. Paukkuja ei enää riittänyt tallikaveri Lewis Hamiltonin haastamiseen mestaruudesta.

- Olen varma, että olen oppinut asioita ja myös tiimi on kertonut, että he ovat ottaneet opikseen, miten kommunikoimme siitä, Bottas viittaa F1-sarjan virallisella sivustolla viime vuoden sopimusneuvotteluihin.

Bottas kertoi viime viikolla Barcelonassa ajetun ensimmäisen talvitestijakson jälkeen, että uusia sopimusneuvotteluja ei ole vielä käynnistetty. Totta vai tarua - sen vain Bottas ja Mercedes tässä vaiheessa tietävät.

- Voimme tehdä sen (neuvottelut) hieman sujuvammin ja vähemmin otsikoin sen ympärillä. Tiimin ulkopuolella oli vähän liikaa tarpeetonta keskustelua. Kaikki olisi pitänyt pitää sisäisenä. Minusta se helpottaa asioita, Bottas palaa vielä viime kauden kesätauon tapahtumiin.

Bottas korostaa samalla, että neuvottelut on saatava nyt viime vuotta aiemmin maaliin.

- Jos joudut siirtämään sen elokuulle tai syyskuulle, niin siitä tulee häiriötekijä, kun kaikki spekuloinnit kasvavat.

F-ykkösten kauden toinen ja samalla viimeinen kolmen päivän mittainen talvitestijakso käynnistyy huomenna Barcelonassa. Kauden avauskisa ajetaan 15. maaliskuuta Australiassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!