NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkösen tyyli ei petä - viileä kommentti testien kierrosajoista

19.2.2020 - 15:54:35


Kimi Räikkönen käynnistää Alfa Romeon C39-auton testiurakan torstaina Katalonian radalla Barcelonassa. Räikkönen on seurannut talvitestien avauspäivän tapahtumia tutulla viileydellä.

- En ehkä ole yhtä innoissani kuin nämä nuoremmat pojat, mutta onhan tämä ehdottomasti mielenkiintoista aikaa myös minulle. Kaikilla on uudet autot mukanaan ja kuljettajat haluavat saada selville, miltä ne tuntuvat. Mutta on liian aikaista sanoa vielä mitään sen enempää. Tiedämme totuuden vasta kauden ensimmäisen kisan jälkeen, Räikkönen alleviivaa tuttuun tyyliinsä Speedweekille.

- Aina on tietenkin olemassa paljon otsikoita ja juttuja voimasuhteista jo testien jälkeen, mutta jos katsotaan kymmentä tai 15:ttä viimeistä vuotta, niin testien kuningas ei välttämättä ole voittanut mestaruutta, Räikkönen jatkaa.

Räikkönen tähdentää, mikä hänelle on ehdottomasti tärkeintä, kun työt käynnistyvät huomenna Katalonian radalla.

- Kierrosajat eivät tule päällimmäisenä. Keskitymme täysin vain uuden auton opetteluun ja parantamiseen. Se on se ainoa asia, joka on tärkeää minulle ja tiimille.

Alfa Romeon testivastuun keskiviikkona jakavat reservikuljettaja Robert Kubica ja Räikkösen tallikaveri Antonio Giovanazzi. Kubica hoiti aamupäivän ja Giovinazzi jatkoi siitä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!