NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rosberg esitti tiukan vaatimuksen Vettelille

19.2.2020 - 14:57:20


F1-ykkösten vuoden 2016 maailmanmestari Nico Rosbergin usko ei horju Ferrarin Sebastian Vetteliin vaisumman viime kauden jälkeen.

Rosberg uskoo, että Vettelillä on kaikki saumat napata tallin ykköskuljettajan valtikka takaisin itselleen siitäkin huolimatta, että Ferrari on pedannut tulevaisuutensa Charles Leclercin varaan.

Rosberg esittää Vettelille kuitenkin tiukan vaatimuksen, jotta tämä voisi toteutua.

- Sebastian ei saa hukata hetkeäkään aikaa. Hänen on osoitettava heti Barcelonan talvitesteissä, kuka on isäntä talossa, Rosberg korostaa RTL:lle.

Rosberg tietää ja tuntee, että Vettelin tehtävästä tulee kaikkea muuta kuin helppo.

- Siitä tulee vaikeaa, koska Leclerc on niin nopea. Voimme myös nähdä, että Ferrari on vakuuttunut Leclercistä. Sekään ei ole helppo tilanne Sebastianille, Rosberg muotoilee.

- Sebastian on äärimmäisen itsekriittinen. Hän tekee töitä superkovaa ja on kunnianhimoinen. Siksi uskon ehdottomasti, että hän voi kukistaa Leclercin tänä vuonna, Rosberg jatkaa.

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto on kertonut, että nykyisen sopimuksensa viimeistä kautta aloitteleva Vettel on yhä vahvin kandidaatti Leclercin tallikaveriksi kaudella 2021.

- Mielenkiintoinen tilanne. Jos kaikki menee hyvin, niin Vettel ajaa ehdottomasti huippuautolla kaudella 2021. Voisin kuvitella, että hänen suuri unelmansa on edelleen saavuttaa maailmanmestaruus Ferrarilla. Toisaalta Mercedes voisi olla hänelle saksalaisena myös vaihtoehto, Rosberg vihjaa.

Vettelin oli määrä ajaa tänään koko päivä Barcelonassa käynnistyneissä talvitesteissä. Toisin kuitenkin kävi. Huonovointisuutta valitellut Vettel joutui jäämään sivuun ja keskiviikkona testivastuun kantaa Leclerc.

Vettelin odotetaan palaavan radalle torstaina ja jatkavan töitä perjantaina, joka oli alun perin suunniteltu Leclercin ajopäiväksi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!