NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-vaikuttajalla on taas uho päällä - tällä kertaa perustellusti: ”Hyökkäämme välittömästi”

19.2.2020 - 12:52:12


Red Bull-tallin neuvonantaja Helmut Marko on avannut tutun räväkästi sanaista arkkuaan Barcelonassa keskiviikkona käynnistyneiden F1-talvitestien alla. Markon sanoma kohdistuu samalla myös Ferrarin suuntaan, vaikka hän ei sitä suoraan sanokaan.

- Mercedes on Hamiltonin (Lewis) kanssa suosikki, mutta näen meidät ykköshaastajana, Marko julistaa Motorsport-Totalilla.

Markon mukaan Red Bull olisi siis ajamassa Hondan kehutun moottorin voimin lopullisesti ohi Ferrarista.

- Me olimme jo viime vuonna hyviä, mutta vain kauden puolivälissä. Sitä ei pitäisi tapahtua meille enää tänä vuonna, Marko korostaa kokonaisuutta.

- Olemme työskennelleet kaikkien heikkouksiemme osalta, joten olemme valmiita ja voimme hyökätä välittömästi, Marko jatkaa.

Max Verstappen on tietysti tallin ässä ja mestarikandidaatti, joskaan aina yllätysvalmista Alex Alboniakaan ei ole suinkaan syytä unohtaa.

- Max on päättänyt kärsimättömyytensä - voittamisen hinnalla millä hyvänsä, Marko kuvailee Verstappenin kypsempää asennetta kilvanajoon.

Vertappenin pitkä jatkosopimus Red Bullin kanssa ulottuu vuoden 2023 loppuun.

- Se oli meille erittäin tärkeää. Voit nyt tuntea lisämotivaation koko tiimissä. Se, että Max sitoutui meihin pitkällä aikavälillä, oli tärkeä signaali.

Verstappen ajaa Barcelonan talvitestien avauspäivän ja Albon pääsee töihin torstaina. Perjantaina molemmat nähdään radalla, kun Verstappen ajaa aamu- ja Albon iltapäivän.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!