NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sieltä se tuli - Lewis Hamiltonilta varma vinkki tulevasta sopimuksesta

15.2.2020 - 10:52:11


Lewis Hamiltonin kohusiirto Mercedekseltä tämän kauden jälkeen Ferrarille voidaan käytännössä unohtaa. Kuusinkertainen maailmanmestari on tarjonnut nyt vahvan vinkin tulevasta, eli jatkosopimuksesta Mersun kanssa.

- Kärkitiimeissä ei tule todennäköisesti tapahtumaan paljoakaan liikehdintää, viime vuoden loppupuolella epävirallisia keskusteluja Ferrarin kanssa käynyt Hamilton kuittaa kuljettajamarkkinat Sky Sportsille.

- Luulen, että totumme samanlaiseen tilanteeseen, joka tällä hetkellä on. En tiedä, mikä Sebin (Vettel) suunnitelma tulevalle on, mutta…, Hamilton jatkaa viitaten Ferrarin suuntaan.

Ferrarilta on jo vahvistettu, että he ovat käynnistäneet Vettelin kanssa neuvottelut jatkosopimuksesta kilpailemisesta Charles Leclercin rinnalla.

Hamilton on kilpaillut Mercedeksellä vuodesta 2013 lähtien. Mersu haluaa ehdottomasti pitää kiinni timantistaan, kunhan hinta saadaan kohdalleen.

- On hieno etuoikeus, että minut halutaan pitää tässä mahtavassa tiimissä. Se on upea tunne. Meillä on suurimmat sponsorit, olemme voittaneet eniten mestaruuksia ja kisoja. Minusta olemassa ei ole ainuttakaan huonoa asiaa, Hamilton hehkuttaa Mercedestä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilves jatkaa tutulla kapteenilla

24.2.2020 14:09:27