Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Taas yksi Ferrari-kandidaatti vähemmän - ”Olen erittäin onnellinen täällä”

14.2.2020 - 12:07:57


Lewis Hamiltonin kohusiirto Mercedekseltä tämän kauden jälkeen Ferrarille voidaan jo käytännössä unohtaa. Sama tilanne näyttää nyt vallitsevan toisen Ferrari-kandidaatin, eli Carlos Sainzin osalta.

Sainzin, 25, nykyinen McLaren-sopimus umpeutuu alkavan kauden jälkeen. Asiantuntijapiireissä F-ykkösten viime vuoden kolmanneksi parhaaksi kuljettajaksi arvioitu Sainz on tehnyt selväksi, että hän haluaa jatkopahvin.

- On selvää ja se ei ole mikään salaisuus, että olen erittäin onnellinen täällä McLarenilla, Sainz vakuuttaa uutistoimisto Reutersille.

Sainz vahvistaa samalla, että jatkoneuvottelut ovat alustavasti jo käynnistyneet. Vastaavaa viestiä on tullut viime päivinä myös Ferrarin taholta ja Sebastian Vettelin osalta.

- Taustalla on tietysti jo jotain meneillään. Olemme käynnistäneet keskustelut, mutta otamme samalla rauhallisesti. Olemme vasta helmikuussa ja kiirettä ei ole. Viihdyn hyvin, erittäin hyvin McLarenilla ja minulla on paljon uskoa tähän projektiin, Sainz tähdentää.

Espanjalaismedia innostui viime vuoden lopulla Sainzin saumoista siirtyä Ferrarille ja Charles Leclercin tallikaveriksi sen jälkeen, kun ilmeni, että Vettel oli ollut yhteydessä McLarenin suuntaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!