NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Fernando Alonsolta suoraa puhetta Lewis Hamiltonista: "Tuo elämäntyyli ei olisi mahdollista jos..."

16.1.2020 - 12:12:27


Lewis Hamilton on formula ykkösten suurin tähti.

Kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso uskoo, että Hamilton pystyy voittamaan uransa seitsemännen maailmanmestaruuden ja sivuamaan Michael Schumacherin rikkomattomana pidettyä ennätystä.

Alonson mukaan Hamilton ja Schumacher ovat monella tapaa samanlaisia, vaikka erojakin toki löytyy.

- Hamilton pystyy voittamaan seitsemännen mestaruutensa. He (Hamilton ja Schumacher) olivat molemmat omanlaisiaan persoonia, Alonso sanoi La Gazzetta dello Sportille Dakar-rallin aikana.

Alonson mukaan Hamiltonin ja Schumacherin elämään kisojen ulkopuolella vaikutti heidän ylivoimaisuutensa radalla. Toki molemmilla oli myös ylivoimainen työkalu.

- Molemmat heistä dominoivat heidän autojensa vuoksi ja se mahdollisti heille sen, että he voivat elää juuri sellaista elämää kuin halusivat radan ulkopuolella, Alonso sanoi.

Schumacher ja Hamilton olivat molemmat omien aikakausiensa supertähtiä. Supertähteys yhdistää heitä, mutta erojakin löytyy.

- Michaelilla oli enemmän kurinalaisuutta ja hän valmistautui paremmin. Häntä kiinnosti enemmän tiimin dynamiikka. Lewis on erilainen luonne. Tuo hänen elämäntyylinsä ei olisi mahdollista, jos hänellä olisi allaan normaali auto, Alonso linjasi.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!