Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Schumacher on tyrkyllä Alfa Romeolle - Ferrarille ei ole vielä mitään asiaa

14.12.2019 - 14:25:42


Ferrarin nykyinen tallipäällikkö Mattia Binotto antaa ymmärtää varsin selväsanaisesti sen, että Mick Schumacherin nousu F-ykkösiin ei tosiaankaan toteudu kaudella 2021 heidän tiimissään.

Ensi vuoden vielä F2-luokassa kilpailevan Ferrari-juniori Schumacherin kipuaminen parrasvaloihin tulee kuitenkin tapahtumaan kyseisellä kaudella ja silloin päällimmäinen vaihtoehto olisi Alfa Romeo.

Ferrari päättää Alfan toisesta kuljettajasta, joka nykyisessä tilanteessa on Kimi Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi.

- Onko hän (Schumacher) hyvä kandidaatti Ferrarille? Sitä on vielä liian aikaista sanoa. Kaudella 2021 on tärkeää, että molemmat kuljettajat ovat kokeneita, koska autoista tulee silloin täysin erilaisia, Binotto painottaa GPFans-sivustolla.

Schumacher on tehnyt itse jo varsin selväksi sen, että hänellä ei ole kaudella 2021 mitään muuta vaihtoehtoa kuin F1. Tiettävästi se on jo luvattu Ferrarin taholta.

- Näen etuna sen, että kerään vielä yhden kauden kokemusta F2:ssa ennen Formula 1:htä, Schumacher muotoilee.

Charles Leclercin jatkopesti Ferrarilla kauden 2021 osalta on selviö. Mercedeksen Lewis Hamiltonista on kohistu Leclercin mahdollisena uutena tallikaverina, mutta nyt myös McLarenin Carlos Sainzin nimi on nostettu tapetille tältä osin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!