Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Yllätysnimi mukaan Ferrari-huhuihin - tallipomo: ”Kaikki on todellakin mahdollista”

14.12.2019 - 10:39:30


Ferrarin ympärillä on vellonut viime päivinä hurja huhumylly kauden 2021 F1-kuljettajien osalta.

Tässä vaiheessa oikeastaan ainoana varmana asiana voidaan pitää sitä, että tallin toisena kuljettajana tuolloin ajaa Charles Leclerc.

Lewis Hamiltonin siirtyminen Mercedekseltä ensi kauden jälkeen Ferrarille on ollut tietenkin se päällimmäinen puheenaihe.

Nyt Ferrariin on vuorostaan liitetty myös espanjalaiskuljettaja Carlos Sainz, jolla on takanaan uransa toistaiseksi paras kausi F1-sarjassa.

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto myöntää espanjalaislehti Marcalle, että Sainzia, 25, ei ole suinkaan suljettu pois kauden 2021 kandidaattien listalta.

- Tarvitsemme kokeneita kuljettajia kaudella 2021 myös sen vuoksi, että säännöt muuttuvat. Kaikki on todellakin mahdollista, Binotto vinkkaa Sainzin puoleen.

Sainzilla on vielä ensi kausi sopimusta jäljellä McLarenin kanssa. Hän päätyi viime kauden pisteissä kuudenneksi. Moni F1-vaikuttaja ja -media arvioivat Sainzin kauden 2019 kolmanneksi parhaaksi kuljettajaksi.

- Sainz sopisi kuin hanska käteen Ferrarille. Hän on sillä listalla, jolle Ferrari on näyttänyt vihreää valoa kauden 2021 osalta toisin kuin Verstappenille (Max) ja Alonsolle (Fernando), Marca kirjoittaa.

Max Verstappenin ja hänen Jos-isänsä viime kaudella esittämät syytökset sääntövilpistä painuivat lähtemättömästi Ferrarin toimitusjohtaja Louis Camillerin ihon alle.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!