Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-vaikuttajalta huima väite: Hamilton vie Wolffin mukanaan Ferrarille - Vettel eläkkeelle tai Mercedekselle

14.12.2019 - 09:59:47


Entinen F1-tallipäällikkö Eddie Jordan pitää jo täysin salettina sitä, että Lewis Hamilton siirtyy Mercedekseltä kaudeksi 2021 Ferrarille ja Charles Leclercin rinnalle. Samalla Jordan uskoo, että Hamilton nappaa Mersun nykyisen tallipäällikön Toto Wolffin mukaansa.

Jordan on tykittänyt tiukkoja näkemyksiään BBC:n TopGear-ohjelman sivuilla.

- Todellinen syy siihen, miksi uskon tuohon on se, että Toto Wolffin sopimus päättyy ensi kauden jälkeen ja Lewis tietää, että Mercedeksen pitkän aikavälin tulevaisuudesta ei ole varmuutta Formula 1:ssä. Itse asiassa Lewis on maininnut Toton sopimustilanteen enemmän kuin kerran, mikä on epätavallista F1-kuljettajalta.

- Lewis siirtyy Ferrarille vain siinä tapauksessa, että on joku, joka pystyisi suojelemaan häntä kaikessa siltä, että Charles Leclerc ei voi peitota häntä. Joten Ferrari ottaisi myös Toton mukaan, Jordan jatkaa.

Jordan on vakuuttunut myös siitä, että Sebastian Vettelin ura Ferrarilla tulee tiensä päähän ensi kauden jälkeen.

- Vettel jää ”eläkkeelle” kauden 2020 jälkeen. Hän ei voi mennä takaisin Red Bullille, koska siellä on Max Verstappen. Jos kuitenkin Mercedes päättää pysyä F1:ssä, niin Vettel voisi mennä sinne; eräänlaisena lohdutuspalkintona Lewisin menettämisestä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!