Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lewis Hamilton myöntää - nyt jännittää

6.12.2019 - 16:42:02


Mercedeksen F1-tähti Lewis Hamilton ja Yamahan MotoGP-legenda Valentino Rossi vaihtavat menopelejä testimielessä tulevana maanantaina Valencian Ricardo Tormo-radalla. Hamilton myöntää olevansa hermostunut.

Kaksipyöräisiin hullaantunut Hamilton on haikaillut jo pitkään maistiaisia MotoGP-luokan tykistä. Nyt unelma siis vihdoin ja viimein toteutuu, kun Hamilton tarttuu Rossin M1-pyörän puikkoihin.

- Olen jännittynyt testeistä Valentino Rossin kanssa. Se pyörä on uskomattoman nopea! Siitä tulee mahtavaa, Hamilton ennakoi Speedweekille.

Hamilton, 34, pääsi testaamaan noin vuosi sitten Yamahan Superbike-luokan pyörää Jerezissä. MotoGP-kalusto on silti aivan toista luokkaa, vaikka se Hamiltonin testijaksolla varustetaankin hieman maltillisimmilla renkailla.

Rossi, 40, on suorastaan innoissaan kaksikkoa yhdistävän yhteistyökumppanin, eli Monster Energyn mahdollistamasta testitilaisuudesta.

- Uskon, että minulla ja Lewis Hamiltonilla tulee olemaan hauskaa, Rossi huikkaa Twitter-tilillään.

Rossi kävi viikolla tutustumassa Mercedeksen F1-autoon, kun hän sovitteli penkkiä Brackleyssa. Rossi kiertää Ricardo Tormo-rataa maanantaina tiettävästi Mersun vuoden 2017 autolla.

Rossi testasi F1-autoa viimeksi miltei vuosikymmen sitten, kun hän takoi Ferrarin kauden 2008 kalustolla kelpo kierrosaikoja Barcelonan radalla.

Rossi harkitsi pari vuotta ennen sitä tosissaan siirtymistä F-ykkösiin.

- Sydän sanoi kuitenkin lopulta toista, Rossi perusteli tuolloin päätöstään pysyä MotoGP-luokassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!