NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-asiantuntijalta tiukkaa tekstiä Ferrarista - pistäisi tallipomon vaihtoon

6.12.2019 - 15:30:32


F1-sarjassa vuosina 1991-2003 autoja Jordanille, Jaguarille ja Stewartille suunnitellut Gary Anderson on avautunut jyrkinkin sanankääntein Ferrarin nykyisestä tilanteesta. Andersonin näkemyksen mukaan jotain on tapahduttava ja pian, tai muuten ensi kaudesta uhkaa muodostua vastaava kuin menneestä.

Anderson on ehdottomasti sitä mieltä, että Ferrarin tallipäälliköksi täksi kaudeksi tullut Mattia Binotto pitäisi vaihtaa. Binottolle ei olisi suinkaan syytä antaa potkuja Ferrarilta, vaan siirtää tosiin tehtäviin.

- Jos minulla olisi jotain tekemistä sen kanssa, niin pistäisin Binotton takaisin sinne, missä hän on hyvä, eli tallin tekniseksi johtajaksi. Nostaisin tallipäälliköksi jonkun sellaisen henkilön, joka pystyy hallitsemaan poliittisen puolen ja bisneksen, Anderson kirjoittaa Autosportin kolumnissaan.

Anderson antaa ymmärtää, että Binotton osaamisen parhaat puolet hukataan hänen toimiessaan tallipomona. Anderson korostaa, että Binottolla olisi paljon annettavaa teknisenä pomona varsinkin siinä vaiheessa, kun F1-sarja kokee sääntöjen osalta suuria muutoksia kaudella 2021.

- Jos Ferrarilla ei tehdä pian jotain, niin olen melko varma siitä, että kaudesta 2020 tulee aivan samanlainen kuin 2019:stä. Ja kun ajatellaan kaudella 2021 tulevia teknisiä muutoksia, niin panokset ovat korkealla, Anderson viittaa Binotton raudanlujaan tekniseen tietämykseen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!