NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nyt lyödään lyötyä ja rajusti - ”Se ei ole enää edes F1:n kakkostason tiimi, se näyttää enemmän F2-tiimiltä!”

6.12.2019 - 12:38:34


F1:n kriisitalli Williams sai osakseen rajua kritiikkiä päättyneellä kaudella. Lyötyä lyödään nyt todella rajuin sanankääntein vielä kauden jälkeenkin.

Claire Williamsin johtama tiimi saa kuulla kunniansa F1-sarjassa takavuosina kilpailleen, ”Viipurin raketti” -lempinimeä tottelevan Vitaly Petrovin managerilta Oksana Kosachenkolta.

- Minun mielestäni tiimi tarvitsee rakenteellisen uudelleenjärjestelyn. Williams ei ole enää edes F1:n kakkostason tiimi, se näyttää enemmän F2-tiimiltä, Kosachenko lataa GPblogille.

Mercedeksen siipien suojiin kuuluva George Russell jatkaa ensi kaudella Williamsilla, mutta Robert Kubica saa lähteä. Kubican paikan ottaa Williamsille salkku täynnä rahaa tullut Nicholas Latifi.

Kosachenko korostaa, että sen paremmin Russell kuin Kubicakaan eivät suinkaan aiheuttaneet Williamsin viime kauden murheellista mahalaskua. Tiimi oli täysin hukassa jo testikaudella, kun uutta autoa ei meinattu saada millään ilveellä valmiiksi.

- Olen täysin vakuuttunut George Russellin lahjakkuudesta ja Robert Kubican kyvyistä. Fakta oli se, että heidän oli mahdotonta osoittaa potentiaalinsa tuolla autolla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!