Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-kuski on vaihtamassa sarjaa - ”Etsin uutta haastetta ja tämä on juuri sellainen”

6.12.2019 - 11:22:53


Robert Kubican paluu F-ykkösiin jäi vain yhden kauden mittaiseksi. Kriisitalli Williamsilla rahan voimalla Nicholas Latifille tilaa tehnyt Kubica kilpailee ensi kaudella yhä suuremmalla todennäköisyydellä DTM-sarjassa.

BMW on vahvistanut, että Kubica ajaa ensi viikolla DTM-testit Jerezissä yhdessä F1-talli Racing Pointin simulaattorikuljettaja Nick Yellolyn kanssa.

- Haluan kiittää BMW Motorsportia minulle tarjotusta mahdollisuudesta testata BMW M4 DTM-autoa Jerezissä. Odotan jo innolla testejä. Voin hyvinkin kuvitella tulevaisuuteni DTM:ssä, Kubica vinkkaa BMW:n tiedotteessa.

Kubica, 34, korostaa, että hän ei ole sanonut vielä viimeistä sanaansa kilvanajajana.

- Etsin uutta haastetta tämä on juuri sellainen. DTM-sarjassa on huippuluokan kuljettajia ja sen taso on erittäin korkea. Meidän on kuitenkin ensin katsottava, miten testit sujuvat.

Kubica on yhdistetty edelleen myös F-ykkösiin simulaattori- ja reservikuljettajan roolissa. Talleista Haasin lisäksi on viime päivinä tapetilla nostettu Racing Point.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!