NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sensaatioväite: Lewis Hamilton vuoti itse tiedon neuvotteluista Ferrarin kanssa

6.12.2019 - 10:07:38


Ferrarin entinen pressipäällikkö Alberto Antonini on esittänyt kovan väitteen. Hänen näkemyksensä mukaan Lewis Hamilton on itse vuotanut julkisuuteen tiedot neuvotteluista siirtymisestä Ferrarille.

Gazzetta Dello Sport uutisoi kauden päättäneen Abu Dhabin GP:n aikoihin, että Hamilton olisi neuvotellut jo kahdesti Ferrarin puheenjohtajan John Elkannin kanssa.

Antonini on vakuuttanut, että jos näin on tosiaankin tapahtunut, niin tieto ei ole vuotanut Ferrarin taholta julkisuuteen.

- Se ei ole tullut tosiaankaan Ferrarilta. Huhu on todennäköisesti tullut joltain sellaiselta, joka on nähnyt sen aiheelliseksi. Jotkut ajattelevat, että se on Lewisin tapa aloittaa neuvottelut jatkosopimuksen osalta Mercedeksen kanssa. Minä kuitenkin näen sen niin, että se on Lewisin ja Toton (Mercedeksen tallipäällikkö Wolff) tapa, jolla he pyrkivät vakuuttamaan Stuttgartin pomojaan olemaan sulkematta Formula 1-rahahanoja, Antonini lataa Formula Passion-sivustolla.

Antonini palauttaa mieliin muutaman vuoden takaiset tapahtumat, jolloin Ferrari piti julkisuuden täysin pimennossa Maranellossa järjestetyistä tapaamisista.

- Silloin oli esillä, että Ferrari olisi valmis korvaamaan Kimi Räikkösen tallissa, Antonini viittaa Nico Rosbergin vierailuun Maranellossa.

- Näin myös jopa Toto Wolffin takavuosina Maranellossa. Kävimme illallisella, mutta emme vain me kahdetaan. Lehdissä ei ollut seuraavana päivänä riviäkään tuosta tapaamisesta, Antonini jatkaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!