FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lewis Hamilton sai hyviä neuvoja yllättävältä taholta: ”Olen kuunnellut Valentino Rossia”

21.11.2019 - 15:29:09


Lewis Hamilton, 34, saavutti tällä kaudella kuudennen maailmanmestaruutensa F-ykkösissä. Hamilton myöntää, että hänelle tarjoutui sen toteuttamiseen hyviä neuvoja 40-vuotiaalta MotoGP-legenda Valentino Rossilta, lajinsa yhdeksänkertaiselta maailmanmestarilta.

- Olen opiskellut muita kuljettajia. Olen kuunnellut Valentinoa ja miltä hänestä tuntuu muuttaa ajotyyliä pysyäkseen uuden sukupolven mukana. Kysyin itseltäni, onko se välttämätöntä. Mutta, kuten olette nähneet, hän on ollut niin mahtava. Yritän ymmärtää, miten voisin soveltaa sitä itseeni, Hamilton toteaa BBC:lle.

Hamilton on seurannut Rossin lisäksi myös muita huippu-urheilijoita vastatakseen nuoremman sukupolven asettamaan haasteeseen F-ykkösissä.

- Katsot tennispelaajia ja miten he muuttuvat lyöntejään. Puhuin Serenan (Williams) kanssa siihen liittyvistä vivahteista. Katson golfia ja näen, kuinka Tiger (Woods) on palannut taas takaisin muuttamalla swingiään. Se on sama asia kuljettajalle. Voit muuttaa pieniä asioita, joilla saat hyviä kierroksia aikaan. Mutta hei, kyse on millimetreistä, jopa mikrometreistä ja näitä eroja on hyvin vaikea aina havaita, Hamilton korostaa.

Hamiltonilla on tarkoitus tavata Rossi radalla vielä tämän vuoden aikana. Hamilton saa silloin kauan kaipaamansa maistiaiset Yamahan MotoGP-pyörästä ja Rossille tarjoutuu puolestaan tilaisuus kokeilla Mercedeksen F1-autoa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!