FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Formula ykkösissä ilkeää piikittelyä – Sebastian Vettel vinoili Max Verstappenille

17.11.2019 - 00:11:46


Ferrarin vauhti hidastui pari viikkoa sitten ajetussa USA:n F1-osakilpailussa yllättävän paljon. Red Bullilta vihjailtiin, että Ferrari olisi muuttanut autoaan epäiltyjen sääntörikkomusten takia välttääkseen perusteellisen tutkinnan.

Ferrarilta on jyrkästi kiistetty, että talli olisi rikkonut sääntöjä. Ferrarin tallipomon Mattia Binotton mukaan moiset epäilyt ovat pelkkää panettelua.

Brasilian GP:n aika-ajoissa Red Bullin Max Verstappen ajoi paalulle ja Ferrarin Sebastian Vettel toiseen ruutuun. Aika-ajojen jälkeen Vettel kuittailikin Verstappenille ilkeään sävyyn viitaten Red Bullin aiempiin syytöksiin.

- Oli yllätys, ei se, että he olivat nopeita, vaan että he olivat nopeita suorilla. Vähän epäilyttävää, Vettel sanoi ja käänsi hymyilevän katseensa Verstappenia kohti.

- En usko, että he ovat ottaneet käyttöön uutta versiota. Se oli vähän yllättävää. Olimme aina kaikkia muita nopeampia suorilla. Tänään Max ja Alex (Alexander Albon) olivat yhtä nopeita. En tiedä miksi. Emme ole tehneet mitään eri lailla, jatkoi Vettel vinoiluaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!