FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ferrarin ex-pomo herkuttelee Bottaksen ja Hamiltonin viimeisellä kisalla: ”Kuin Regazzoni ja Lauda”

7.11.2019 - 17:01:35


Ferrarin entinen pääpomo Luca di Montezemelo on murheissaan omistaan, mutta samalla todella vaikuttunut Mercedeksen saavuttamasta voitosta ja maailmanmestaruudesta viimeksi ajetussa USA:n GP:ssä.

Valtteri Bottas paineli voittoon ja Lewis Hamilton viimeisteli uransa kuudennen maailmanmestaruuden kakkossijalla Austinissa.

- Se muistutti minua paljon Monzan vuoden 1975 kisasta, jolloin Clay Regazzoni voitti kisan ja Niki Lauda saavutti meille mestaruuden, Di Montezemolo hehkutti italialaisessa tv-show’ssa.

Di Montezemelo ylistää Hamiltonin saavutuksia.

- Todellinen mestari, haluaisin nähdä hänet Ferrarilla! Hän on ansainnut paikkansa muiden suurten, kuten Schumacherin, Fangion, Sennan, Laudan, Clarkin ja Stewartin joukossa.

- En sanoisi, että Lewis olisi voittanut maailmanmestaruuden tämän kauden Ferrarilla, mutta vuoden 2018 autollamme kyllä, Di Montezemolo jatkaa.

Di Montezemolo myöntää olevansa varsin murheellinen Ferrarin esityksistä.

- Se satuttaa minua, että Ferrari on ulkona mestaruustaistelusta kolme tai neljä kisaa ennen kauden päättymistä. Minun aikoihini taistelimme kauden loppuun asti. Toivottavasti Ferrari pystyy tekemään sen taas pikapuoliin. Kärsivälliset tifosit ansaitsevat sen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!