FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-kuljettajan unelma murskataan rajusti: ”Saa olla tyytyväinen tähän - voisi seurata kisoja myös kotisohvalta käsin”

20.10.2019 - 10:29:13


F-ykkösten vuoden 1997 maailmanmestari Jacques Villeneuve on avannut jälleen tunnetusti sanaisen arkkunsa. Tällä kertaa Villeneuve lataa tiukkaa ja tylyä tekstiä Toro Rosso-tallin venäläiskuljettaja Daniil Kvyatista.

Sisartallissa kilpaileva Kvyat on elätellyt toiveita paluusta Red Bullille. Villeneuven mukaan toive on täysin turha.

- He eivät tule koskaan nostamaan häntä Toro Rossolta Red Bullille. Siitä ei kannata edes unelmoida, sillä se ei ole Red Bullin suunnitelmissa. Hän sai aikoinaan potkut tiimistä ja sitten hänet otettiin takaisin. Hänen pitäisi olla tyytyväinen siihen, Villeneuve sanoo venäläiselle Championat-sivustolle.

Alex Albon nostettiin kesken kauden Toro Rossolta Red Bullille ja Max Verstappenin rinnalle. Pierre Gasly puolestaan pudotettiin siinä tilanteessa Kvyatin tallikaveriksi. Villeneuve on vakuuttunut, että näillä asetelmilla jatketaan myös kaudella 2020.

- Albon valittiin, koska hän on nopea ja koska hän tulee Thaimaasta, kuten myös Red Bull, Villeneuve viittaa energiajuomajätin puoleen.

Villeneuven mukaan hurjimmassa varikkohuhuissa myös Alfa Romeoon yhdistetyllä Kvyatilla ei ole missään nimessä varaa valittaa.

- Kvyatin tulee olla tyytyväinen. Hän saa palkkaa ajamisesta Formula 1:ssä. Olisi voinut käydä niinkin, että hän katsoisi F1:htä kotisohvalta käsin, Villeneuve lataa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!