NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkösen tallipomo kiistää ilkeät vihjailut: "Ei aihetta paniikkiin"

19.10.2019 - 13:37:00


Kimi Räikköstä ja Antonio Giovinazzia ajattavan Alfa Romeon viimeiset F1-kisat ovat painuneet enemmän tai vähemmän penkin alle. Tallipomo Frederic Vasseurin mukaan tilanne on haastava, mutta se on kuitenkin hallinnassa.

- Ei aihetta paniikkiin, Vasseur kiistää ilkeät vihjailut Motosport-Totalille.

- Olisin huolissani, jos olisimme sekunnin nykyistä hitaampia aika-ajoissa, mutta emme ole sitä. Kyse on siitä, että meidän on ollut vaikeampaa hallita kisaolosuhteita, Vasseur jatkaa.

Räikkösen osalta viimeisin kisa Japanissa meni alusta alkaen pieleen Alfan rengasfarssin myötä.

Vasseur myöntää, että suurimmat vaikeudet kulminoituvatkin juuri nyt Pirellin renkaisiin. Alfa ei ole saanut niitä toimimaan kisaolosuhteissa vastaavalla tavalla kuin esimerkiksi vielä kesätauon alla.

- On vaikea ymmärtää, mitä nyt on meneillään. Meillä on ollut renkaiden kanssa ongelmia kahdessa tai kolmessa viimeisessä kisassa.

Vasseur myöntää myös sen, että Alfa Romeon kehityssuunta ei ole ollut viime aikoina kestävä. Heilahtelut ovat olleet aivan liian suuria.

- Välillä suunta on oikea, toisinaan taas ei riippuen radan luonteesta, tai sen lämpötilasta, Vasseur pyörittelee.

Kauden neljänneksi viimeisin osakilpailu ajetaan viikon kuluttua sunnuntaina Meksikossa. Alfa Romeo majailee valmistajien MM-pisteissä kolmanneksi viimeisenä takanaan Haas ja Williams.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!