FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1:n shokkipaluu voidaan unohtaa: ”Koko ajan vaikeampaa ja vaikeampaa”

19.10.2019 - 12:20:52


Kaksinkertaisen maailmanmestarin Fernando Alonson shokkipaluu F-ykkösiin voitaneen unohtaa lopullisesti. Se ei tule tapahtumaan missään tapauksessa ainakaan ensi kaudella ja tuskinpa sen jälkeenkään.

Alonso, 38, on ottanut asiaan jälleen kerran kantaa espanjalaismedia GQ:ssa. Rivien välistä on luettavissa paljon.

- Ei se ole mahdotonta, mutta siitä tulee koko ajan vaikeampaa ja vaikeampaa, Alonso myöntää.

Alonso on valmis tekemään paluun, jos hänelle irtoaisi paikka voittavasta tallista. Se on tässä tilanteessa käytännössä mahdottomuus.

Julkisuudessa tunnetusti viihtyvä Alonso ei olisi kuitenkaan olisi Alonso, jos hän ei jättäisi takaporttia ainakin piirun verran raolleen.

- Mikään ei ole muuttunut. Sanoin vuonna 2018 Abu Dhabissa hyvästi, mutta en suinkaan hyvästellyt F-ykkösiä. Minun piti ottaa hengähdystauko ja selvitellä ajatuksiani kaikkien niiden F1-kausien jälkeen, Alonso muotoilee.

Alonson seuraavat rajut haasteet odottavat vuoroaan täysin toisenlaisessa ympäristössä, eli tässä tapauksessa Dakar-rallissa, johon hän haki Toyotalla tuntumaa Marokossa ajetussa erämaakisassa. Siellä tosin menestysmahdollisuudet murenivat ojan pohjalle jo kolmannella erikoiskokeella.

- Näen tammikuussa starttaavan Dakar-rallin urani kovimpana haasteena. Yhtenä päivänä voit voittaa 20 minuuttia ja seuraavana hävitä 40 minuuttia. En halua kokea Dakarissa keskeytystä toisena tai kolmantena päivänä typerän virheen vuoksi, joten otan sen tehtävän vastaan tietynlaisella rauhallisuudella.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!