NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Schumacher laukoi kovan arvion: Sebastian Vettel saa kauden jälkeen potkut ellei paranna merkittävästi!

21.9.2019 - 11:46:13


Entinen F1-kuljettaja Ralf Schumacher uskoo saksalaisen Sebastian Vettelin ajavan viimeistä kauttaan Ferrarilla, mikäli hän ei tee merkittävää parannusta loppukauden aikana.

Schumacher arvelee, että nelinkertainen maailmanmestari on jo nyt Ferrarin kakkoskuski nuoren Charles Leclercin takana.

Leclerc on ajanut Ferrarin kauden molemmat voitot, kun taas kokenut Vettel on edelleen ilman voittoa tältä kaudelta.

- Minä epäilen, että hänet on alennettu jo kakkoskuskiksi. Sen voi päätellä useistakin eri lausunnoista, joita Ferrarilta on annettu, Schumacher kirjoitti Skylle.

- Toisaalta hän on ollut paremmin saatavilla ja avoimempi. Hän on voinut antaa rehellisen haastattelun, jotta ihmiset tietäisivät, missä hän todella menee. Toisaalta taas hänen on pienennettävä virheidensä määrää. Monzassa hän teki jälleen yhden virheen. Sellaista ei saisi enää tapahtua, Schumacher pyöritteli.

Ralf Schumacherin mukaan Vettelin tilanne on tukala. Saksalaisen on parannettava merkittävästi suorituksiaan tai hänen päivänsä Ferrarilla ovat tämän kauden jälkeen luetut.

- Jos tämä jatkuu, niin en ole ollenkaan varma pitääkö Ferrari hänet. Hänen on nyt loppukauden ajan dominoitava tallikaveriaan Leclerciä. Jos hän ei siihen pysty, niin uskoisin hänen saavan lähtöpassit, Schumacher laukoi.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!