NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rankka väite Ferrari-kuljettajien keskinäisistä väleistä

15.9.2019 - 16:43:05


F-ykkösten vuoden 1997 maailmanmestari Jacques Villeneuve on avannut jälleen tunnetusti sanaisen arkkunsa. Villeneuven näkemyksen mukaan tilanne Ferrari-kuljettajien Sebastien Vettelin ja Charles Leclercin välillä alkaa olla jo tulenarka.

Se ei ole sitä pelkästään siksi, että kaksi viimeistä osakilpailua voittanut Leclerc on pudottanut Vettelin Ferrarin ykköskuljettajan jalustalta, vaan siksi, mitä Italian osakilpailun aikajoissa Monzan radalla tapahtui. Vettel kävi täydellisen farssiin päättyneiden aika-ajojen jälkeen kuumana Leclercin suuntaan.

- Vettel tajusi Monzassa sen, että hän ei voi enää luottaa Leclerciin. Itse asiassa Vettel tietää, että Leclerc on nyt hänen ykkösvastustajansa, Villeneuve toteaa Auto Bildille.

- Vettelin on päästävä pois tästä noidankehästä nousemalle ykköseksi, Villeneuve jatkaa.

Villeneuve uskoo, samoin kuin Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff, että myös karmeisiin virheisiin sortunutta Vetteliä ei ole sittenkään vielä lyöty lopullisesti.

- Hän on nelinkertainen maailmanmestari. Ei unohdeta sitä. Hänen saamansa kritiikki on liioiteltua ja epäreilua: voit tehdä virheitä paineiden alla. Hän on ihminen. Hän ei ole robotti, Villeneuve puolustaa Vetteliä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!