NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valtteri Bottas ei ole vielä luovuttanut mestaruustaistossa - "Ei ero ole kuin yöllä ja päivällä"

12.9.2019 - 08:45:25


Monien mielestä Mercedeksen Lewis Hamilton voidaan jo julistaa Formula ykkösten maailmanmestariksi vuosimallia 2019. Hamiltonin tallikaveri Valtteri Bottas ei kuulu siihen joukkoon.

Hamiltonilla on 63 pisteen kaula Bottakseen, joka jäi vuosi sitten MM-sarjassa viidenneksi. Nyt Bottas majailee mukavan tuntuisesti kakkossijalla.

- On ilman muuta parempi tunne mennä kauden loppua kohden (kuin aikaisempina vuosina). Tunnen myös saavani hyvää tukea tiimiltä. Se piste-ero minun ja Lewisin välillä - ilman muuta sinä on eroa - mutta ei se ole kuin yö ja päivä. Koskaan ei tiedä, mitä mestaruustaistossa tapahtuu, Bottas näki RaceFans.net-sivuston mukaan.

Bottaksella on 36 pisteen kaula kolmantena tulevaan Red Bullin Max Verstappeniin. Ferrarin Charles Leclerc on puolestaan kolmen pisteen päässä Verstappenista.

- Vielä voi olla mahdollisuuksia jopa mestaruuteen. Ei ole mitään syytä luovuttaa, koska jäljellä on seitsemän osakilpailua ja asioita voi tapahtua. Joten otetaan kilpailu kerrallaan. Totta kai se on minulle rohkaisevaa, että pystyn pärjäämään enkä itse epäile lainkaan sitä, Bottas jatkoi.

MM-sarja jatkuu reilun viikon päästä Singaporessa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!