FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1:n kuljettajakuviot: Teksasissa tärähtää iso uutinen

10.9.2019 - 23:50:11


F1-sarjassa kilpailevan Red Bullin ja sen sisartalli Toro Rosson kauden 2020 kuljettajakuvioiden osalta vain yksi asia on tässä vaiheessa täysin varmaa: Max Verstappen kilpailee Red Bullilla myös ensi kaudella. Neljän kuljettajan palapelin muut osat loksahtavat kohdalleen kauden kolmanneksi viimeisen osakilpailun yhteydessä Teksasin maaperällä Austinissa.

Austinin osakilpailuviikonvaihde ajetaan Circuit of The Americas-radalla 1.-3. marraskuuta.

- Arvioimme USA:n osakilpailuihin aikoihin, ketkä ajavat ja missäkin kaudella 2020, Red Bull-tallin neuvonantaja Helmut Marko vahvistaa Speedweekille.

Pierre Gasly käynnisti tämän kauden Verstappenin tallikaverina. Gasly sai kuitenkin kenkää kesätauolle lähdettäessä. Hänet siirrettiin Toro Rossolle, josta Alex Albon puolestaan nostettiin parrasvaloihin Red Bullille.

Gasly ajaa loppukauden näin ollen Daniil Kvyatian rinnalla Toro Rossolla ja Albon yhdessä Verstappenin kanssa Red Bullilla.

Marko on kuitenkin koko ajan painottanut, että Albonin pesti kestää tällä erää vain tämän kauden. Marko ei tosin suinkaan kiistä sitä, etteikö jatkoa voisi olla luvassa myös ensi vuonna, päinvastoin.

- Albon on sopeutunut hyvin tiimiin. Hän debytoi vahvasti Belgian GP:ssä ja tekee nyt juuri sitä, mitä me olemme häneltä odottaneetkin. Hän ollut ollut täysillä mukana ensimmäisestä kierroksesta lähtien, Marko kehuu Albonia.

Ferrarilla nykyään toista viulua Charles Leclerin rinnalla soittelevan Sebastian Vettelin on huhuiltu virittelevän shokkipaluuta Red Bullille.

Marko on kuitenkin tyrmännyt nuo huhut täysin paikkansapitämättöminä.

- Meillä on neljä hyvää kuljettajaa. Vettelillä ei ole merkitystä meille.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!