Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-mestarin hölmöily kauhistuttaa ja hämmästyttää - ”Täysi mysteeri”

9.9.2019 - 19:28:24


F1:n nelinkertaisen maailmanmestarin Sebastien Vettelin otsaan on lyöty tällä kaudella harmillisesti sarjan vaarallisimman kuljettajan leima. Vettel on sortunut paineiden alla karmeisiin virheisiin, jotka vetävät ilmeet syystäkin vakaviksi.

Vettel teki niistä viimeisimmän, vaarallisimman ja hämmästyttävimmän Italian kisassa sunnuntaina. Vettel spinnasi ja suti takaisin Monzan radalle suoraan takaa tulleen Racing Point-tallin Lance Strollin eteen.

Vuoden 2016 maailmanmestari Nico Rosberg on nähnyt monenlaista, mutta hänkin myöntää olevan enemmän kuin hämillään Vettelin virheestä.

- Vettel on nyt täysi mysteeri minulle. En osaa selittää tuota. Hän on nelinkertainen maailmanmestari ja yksi parhaista kuljettajista. Ja sitten hän tekee tuollaisen virheen. Se on hyvin outoa, Rosberg toteaa Sky Sportsille.

Kaksi peräkkäistä voittoa paalupaikalta ajanut tallikaveri Charles Leclerc on viimeistään nyt suistanut Vettelin Ferrarin ykköskuljettajan jalustalta.

- Tämän hetken täytyy olla musta Vettelille. Hänen tiimikaveristaan on tullut Ferrari-legenda Monzassa ja tämä on ottanut tallin numero 1-statuksen, Rosberg näkee Vettelin tilanteen.

Vettelin nykyinen sopimus kattaa vielä kauden 2020 Ferrarilla. Vettel on korostanut ilkeistä huhuista huolimatta, että hänen uransa ei pääty tähän vuoteen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!