NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ferrari-aiheisen taiteen näyttely Helsingissä perjantaina

22.8.2019 - 18:25:01


Formula 1 -taiteilija Mark Dickens ja maailmankuulu valokuvaaja Keith Sutton esittelevät perjantaina eksklusiivisen Ferrari in Art – The Sporting Legacy -taidekokoelmansa Helsingin Pörssiklubilla.

Näytteillä ja esittelyssä ovat teokset alkuperäisestä 25 maalauksen kokoelmasta. Formula 1 World Champions in Art juhlistaa FIA:n maailmanmestarien saavutuksia uniikkien taideteosten muodossa. Sebastian Vettel, nelinkertainen maailmanmestari, on ostanut alkuperäisen taidekokoelman. Ferrari in Art on Piero Ferrarin hyväksymä projekti.

Ferrari in Artin 25 maalausta juhlistavat Ferrarin taipaleen 70 ensimmäistä vuotta. Tunnetut kuljettajat, omistajat, kannattajat, keräilijät, insinöörit sekä moottoriurheilun ystävät ovat omakätisesti kirjoittaneet tuntemuksiaan Ferrarista näihin teoksiin ikuistettaviksi. Kokoelma välittää voimakkaan tunteen Ferrarin sisimmästä olemuksesta ja intohimosta. Nämä maalaukset ovat monimenetelmätöitä, joissa on kerros kerroksen päällä siirteitä, käsityötä, lehtikultaa ja kangasta.

Tilaisuudessa esitellään myös teoksia suomalaisista Formula 1 -maailmanmestareista. Nämä teokset tulevat kokoelmasta World Champions in Art.

Tilaisuus tukee Turvassa Tiellä -ohjelmaa

Hyväntekeväisyyshuutokauppaan tulee hyvin mielenkiintoisia keräilykohteita, kuten ainutlaatuinen kokoelma F1-kuljettajien käsin kirjoitettuja ja signeeraamia paloja Kiplingin kuuluisasta runosta IF, joka käsittelee voittamista ja häviämistä. Kokoelma sisältää 22 eri kuljettajan alkuperäisteosta. Mukana ovat mm. Räikkösen, Hamiltonin, Alonson ja monen muun käsinkirjoitetut osiot.

Osa huutokaupan tuotoista ohjataan AKK:n valtakunnallisen tieliikenneturvallisuusohjelman eli Turvassa Tiellä -ohjelman tukemiseen.

- On hienoa, että tällä tavoin saamme lisää resursseja arvokkaaseen liikenneturvallisuustyöhömme. AKK:n Turvassa Tiellä -ohjelma on osa kansainvälisen autoliiton, FIA:n maailmanlaajuista 3500 Lives -kokonaisuutta, jonka päämääränä on vähentää liikenneturmia. Turvassa Tiellä -ohjelmassa tuhannet suomalaiset nuoret ovat päässet osallisiksi arvokkaasta liikennekasvatustyöstä, jota ei yhteiskunnassamme ole koskaan liikaa. Kouluttajamme ovat vierailleet oppilaitoksissa ympäri maata ja tavanneet koululaisia sekä opiskelijoita, jotka ovat riskialtteimmassa iässä. Ajo-opettelu, mopot sekä ensimmäinen ajokortti muuttavat tapaa, jolla nuoret kohtaavat liikenteen ja sen uudet riskit. Samalla AKK opastaa nuoria vauhdinnälkäisiä liittymään paikallisiin autourheiluseuroihin, joissa voi harrastaa turvallisesti, linjaa AKK-Motorsport ry:n ja AKK Sports Oy:n toimitusjohtaja Tatu Lehmuskallio

Tilaisuudessa voi haastatella Mark Dickensiä ja Keith Suttonia. Paikalle odotetaan myös suomalaisia autourheiluvaikuttajia ja jopa Formula 1 -tähtiä. AKK:n Tatu Lehmuskallio kertoo tilaisuudessa näkemyksensä Suomen paikasta globaalissa moottoriurheilussa.

Lähde: AKK


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snowcrossin SM-avaus ajettu

20.1.2020 21:07:49