NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mercedes-johto on kysynyt Lewis Hamiltonin mielipidettä ensi kauden kuljettajavalinnasta – "Hän ajattelee samalla tavalla kuin me"

17.8.2019 - 10:32:18


Formula ykkösten kesätauolla on riittänyt puhetta ensi kauden tallipaikoista, ja yksi suurimpia kysymyksiä on ollut, jatkaako Valtteri Bottas Mercedeksellä?

Mersulla ei ole vieläkään tehty päätöstä suomalaisen jatkon suhteen. Bottaksen ohella Mercedes harkitsee testikuski Esteban Oconia Lewis Hamiltonin aisapariksi.

Mercedes-pomo Toto Wolff on jopa kysynyt ykköskuski Hamiltonin mielipidettä siitä, kumpi kaksikosta pitäisi palkata ensi kauden toiseksi kisakuskiksi. Wolffin mukaan Hamilton on samoilla linjoilla kuin tallin johto.

- Annoin hänelle listan kuljettajista ja kysyin mielipidettä. Hän ajattelee juuri samalla tavalla kuin me, eli molemmat heistä (Bottas ja Ocon) ansaitsevat paikan, Wolff sanoi Gazzetta-lehdelle.

Wolff paljasti, että päätös tehdään tulevien viikkojen aikana, mutta tarkkaa päivämäärää ei ole tiedossa. Hän ei luvannut, että päätös syntyisi ennen seuraavaa osakilpailua, joka ajetaan elo-syyskuun vaihteessa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snowcrossin SM-avaus ajettu

20.1.2020 21:07:49