COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vahvistus: Williams-kuljettaja ei syrjäytä Valtteri Bottasta

16.8.2019 - 10:28:13


Mercedeksen moottoriurheilujohtaja Toto Wolff vahvistaa Sky Sportsille, ettei Mercedes ole nostamassa sopimuskuljettajaansa George Russellia ensi kaudella F1-talliinsa. Russell, 21, on tällä kaudella ajanut F1-sarjassa Williamsilla lupaavin ottein, mutta Wolffin mukaan hänen nostamisensa Mercedes-talliin on liian aikaista.

- Mercedeksellä ei ole mahdollista oppia, koska autolla pitäisi voittaa kisoja ja mestaruuksia ympäristön luodessa kovat paineet. Nuorella kuljettajalla, jossa on ainesta mestariksi, voisi kaikki mennä pieleen, jos hänet nostettaisiin yhden sukupolvensa kuljettajan (Lewis Hamilton) tallitoveriksi. En halua polttaa Georgea. Se (Mercedes-paikka) tulisi liian aikaisin, kommentoi Wolff.

Russell jatkanee ensi kaudella Williamsilla, vaikka asiaa ei vielä ole vahvistettukaan. Yhteistyön jatkoon Mercedeksellä ja Williamsilla on molemmilla optio, jonka osapuolet haluavat käyttää.

Mercedes ei ole vielä vahvistanut, jatkaako Valtteri Bottas ensi kaudella tallissa. Mahdollisesti Bottaksen paikan ottaa Esteban Ocon, joka toimii Mercedeksellä varakuljettajana.

On myös mahdollista, että Ocon ajaa Mercedeksen tuella ensi kaudella Haasilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

12.12.2019 07:45:15