COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Huhumylly pyörii varikolla: kahden F1-kuljettajan ensi kauden osoite jo selvillä?

23.7.2019 - 15:20:59


Formula ykkösten ensi kauden kuljettajatilanteet puhuttavat aina kesäisin. Nyt kahden kuljettajan tilanteet ovat huhujen mukaan jo selviämässä.

F1-toimittaja Joe Sawardin tietojen mukaan Esteban Ocon palaa ensi kaudeksi kuninkuusluokkaan ja Nico Hülkenberg vaihtaa puolestaan tallia.

Ocon on menossa Renault-talliin ja Hülkenberg siirtymässä ranskalaistallista Haas-tiimiin.

Haasin tilanne on puhuttanut paljon, sillä Romain Grosjean ja Kevin Magnussen ovat karusti epäonnistuneet tällä kaudella.

- En usko, että Grosjean lähtee ennen kauden loppua Haasilta tai sitten hänen täytyisi tehdä jotain todella hullua taas Magnussenin kanssa, Saward sanoi Missed Apex podcastissa.

- Ongelma on siinä, että jos Grosjeanille antaa kesken kauden potkut, niin täytyy löytää parempi tilalle. Olen kuullut jotain huhuja Emerson Fittipaldi juniorista, mutta hänellä ei ole vielä edes superlisenssiä, Saward kertoi.

- Esteban Ocon taas ei mene Haasille. Hän kyttää paikkaa Mercedekseltä, eikä halua tuhlata aikaansa Haasilla. On todennäköistä, että Hülkenberg menee Haasille ja Ocon ottaa hänen jättämän paikkansa Renaultilla, Saward linjasi.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!