COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Hänen pitää lähteä Ferrarilta, jos haluaa vielä voittaa” - Vettelin tilanteesta tyly arvio

21.7.2019 - 10:40:51


Red Bullin F1-tallin neuvonantaja Helmut Marko on avannut jälleen tunnetusti sanaisen arkkunsa. Marko lataa nyt vuorostaan tiukat ohjeet nelinkertaiselle maailmanmestarille Sebastien Vettelille.

Vettelin osalta meneillään oleva kausi on tapaillut ajoittain jo katastrofia. Hän on menettämässä, ellei sitten ole jo menettänyt Ferrarin ykköskuljettajan statuksen Charles Leclercille. Ainakin italialaismedia on sitä mieltä.

Vettelin nykyinen Ferrari-sopimus ulottuu kauden 2020 loppuun. Marko vihjailee, että Vettelin olisi syytä ajatella lähtöä jo tämän kauden jälkeen, kuten varikkohuhuissa on itsepintaisesti esitetty.

- Vettelin pitää lähteä Ferrarilta, jos hän haluaa vielä voittaa, Marko sanoo italialaislehti Corriere dello Sportille.

Markon mukaan Vettel on kuljettaja, joka vaatii täydellistä luottoa autoonsa. Tällä kaudella sitä ei ole nähty kuin korkeintaan ajoittain.

- Vettel on erittäin järkevä ja herkkä kuljettaja. Mutta kun Vetteliä verrataan Ferrarin aiempiin mahtikuljettajiin, niin hän ei pysty saamaan suorituksestaan parasta irti ilman tiiminsä ehdotonta tukea, Marko esittää näkemyksenään - kenties samalla myös Kimi Räikkösen puoleen viitaten.

Räikkönen on viimeisin Ferrarilla voittoon yltänyt kuljettaja. Tuo ykkössija ajettiin viime vuoden lopulla Taxasin maaperällä Austinissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

NHL, lauantain tulokset

8.12.2019 07:45:09