COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Entiseltä F1-kuljettajalta polleaa puhetta: "Minun iässäni ei ole aikaa enää todistella mitään"

17.7.2019 - 18:37:40Formula E-sarjan voittoa kahtena edellisenä kautena juhlinut Jean-Eric Vergne pitää oven auki mahdolliselle paluulle autourheilun kuninkuusluokkaan.

Vergne ei kuitenkaan kuvia kumartele. Hän sanoo palaavansa sarjaan vain, jos saa alleen kilpailukykyisen auton. Aiemmin F1-sarjassa Toro Rossolla ajanut kuljettaja ei halua lähteä ajamaan enää ynnä muut-sijoituksista.

- Kaiken kokemani perusteella uskallan sanoa, että minulla olisi aika hyvät edellykset pärjätä formula ykkösissä. Tai ainakin voisin yrittää. Emme tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta se paluu on mahdollinen, Vergne sanoi Crash-sivuston mukaan.

Vergne ei halua kuitenkaan enää ajaa keskikastissa.

- Olen ajanut aiemmin keskikastin tallissa, kun olin nuori kuljettaja. Ymmärrän, että nuoren kuljettajan pitää ensin todistaa kykynsä keskikastin tallissa, mutta minun iässäni ei ole enää aikaa todistella mitään keskikastissa. Jos saisin - ja se jos on iso - tarjouksen F1:n kärkitallista, niin harkitsisin sitä ehdottomasti, Vergne latasi.

Ranskalaisen 29-vuotiaan Vergnen mahdollisuudet kärkitiimiin formula ykkösissä ovat minimaalisen pienet. F1 huipputallit pestaavat nykyiset joko todella kokeneita valmiita tähtiä tai sitten todella lahjakkaita nuoria.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!