COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valtteri Bottas pamautti suoraan: haluaa Ferrarille

17.7.2019 - 16:49:06


F1-kuljettaja Valtteri Bottas haluaa jatkaa uraansa Mercedes-tallissa, mikäli se vain suinkin on mahdollista.

Bottas on tällä hetkellä kuljettajien MM-sarjassa toisena heti tallikaveri Lewis Hamiltonin jälkeen, mutta kaksikon välinen piste-ero on Bottaksen kannalta jo huolestuttavan suuri: 39 pistettä.

Bottas tietää asemansa tallissa.

- Jos kyse ei olisi Lewisista, niin todennäköisesti minulla olisi nyt enemmän voittoja, Bottas sanoi Ranskan Canal plussalle.

- Mutta rehellisesti sanoen en muuttaisi mitään. Tämä auttaa minua kehittymään ja saavuttamaan enemmän. Haluan haastaa hänet, Bottas jatkoi.

Bottas on ajanut vahvan kauden, mutta sekään ei välttämättä riitä. Mercedes saattaa nähdä esimerkiksi Esteban Oconin tulevaisuuden kuskina ja se tietäisi Bottakselle lähtöpasseja Mersulta.

Näin Bottaksen on mietittävä hiljalleen myös muita vaihtoehtoja. Bottakselle ei ole sopimusta Mercedeksen kanssa ensi kaudesta.

- Haluaisin tehdä jatkosopimuksen. Olen mielestäni todistanut tallille, että ansaitsen sen. Mitään ei ole vielä allekirjoitettu, mutta aion jatkaa työntekoa ja sen pitäisi riittää, Bottas linjasi.

Entä jos se ei riitä?

- Jos joudun lähtemään Mercedekseltä, niin haluan toisiksi parhaaseen talliin. Tällä hetkellä se on Ferrari, Bottas napautti.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!