NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkönen on viimeisin voittaja Ferrarilla - Sebastien Vettelin kuiva putki on jo 16 kisan mittainen

26.6.2019 - 15:56:07


Alfa Romeolle siirtynyt Kimi Räikkönen on edelleen viimeisin Ferrarilla F1-voiton saavuttanut kuljettaja. Sebastian Vettelin voitoton putki on venynyt jo 16 kisan mittaiseksi, eikä Räikkösen paikalle tullut Charles Leclerc ole hänkään vielä päässyt taistelemaan ykkössijasta.

Räikkönen saavutti Ferrarilla voiton viime vuoden lokakuussa Austinin COTA-radalla Teksasissa. Sen jälkeen Mercedes on vienyt ja Ferrari vikissyt.

Nelinkertainen maailmanmestari Vettel oli jo lähellä päättää kuivan kautensa muutama viikko sitten Kanadassa, mutta kohuttu viiden sekunnin aikarangaistus romutti tältä osin kaiken.

Ensi viikonvaihteessa ajettavaan Itävallan kisaan valmistautuva Vettel korostaa silti, että paniikkinappulaa ei ole tarvinnut tapailla - ei ainakaan vielä. Mersu on ollut tällä kaudella niin paljon parempi ja sillä siisti.

- En ole turhautunut. Ei se ole sellaista, että minun olisi pitänyt voittaa 15 kisaa ja en onnistunut siinä. Silloin olisin turhautunut, Vettel muotoilee F1i.com -sivustolla.

Ferrarin SF90-autoon on tuotu kauden mittaan jo paljonkin päivityksiä. Valonpilkahduksia on nähty, mutta Mersun ylivaltaa on pystytty horjuttamaan sittenkin vain hetkittäin.

- Olen melko tyytyväinen tällä kaudella ajamiimme kisoihin. On tärkeää vielä katsoa aiempia kisoja ja pyrkiä ymmärtämään, mitä meidän pitää tehdä jatkossa paremmin. Se on se oikea lähestymistapa. Rakastan kilvanajoa ja mikään ei ole muuttunut siltä osin, Vettel vakuuttelee.

Vettelin ympärillä on pyörinyt itsepintaisesti huhuja siitä, että hän löisi hanskat tiskiin jo tämän kauden jälkeen. Vettel on kiistänyt sen jyrkästi. Hänellä on edelleen ensi kausi jäljellä nykyisestä Ferrari-sopimuksesta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL: Miikka Salomäki farmiin

17.11.2019 22:46:29